Followers

Dear Cust0mers,

Welcome to PF's Collection (~_*)

Terms and Condition

* Serious Buyer only!

* Check your order status from time to time and inform us if there's any mistake and please check your email once you have made any order as we'll contact you by email.

* Do make payment accordingly or else we'll relist the booking without prior notice.

* The postage cost RM6-8 (WM & EM) and we'll post the products within a week after payment received.

~ TQ for purchasing,do come again (^_^)

How to Order:

1. Isi order form yang disediakan

2.Pastikan e-mail yang dimasukkan betul

3.klik submit

4.Tunggu reply email dari PF's Collecti0n dalam masa 48 jam

5. kami akan email no akaun utk anda buat pembayaran sama ada thru CIMB Bank/Maybank account

How to Confirm ur Order After Payment:

1.Letakkan email pfgurlscollection@gmail.com jika pembayaran dibuat secara online

2.Bayaran melalui cash deposit perlu email kami gambar resit

3.Kami akan pos ASAP setelah bayaran dibuat dgn bukti pembayaran skali okeyh :)

Order Form

Nama:
Address (untuk dipos) :
Contact Number :
Email Address (Sila pastikan Email anda betul):
Kod item yang ingin dibeli :
Kuantiti :
Cara Bayaran :
Cara Penghantaran :
Alternatif Kod (Jika item yang dipilih tiada)

31 January 2011

ComiNg So0N!!

Nantikan kemunculan Tudung yang paling mendapat permintaan ramai di pasaran buat masa ini. Kami akan bawakan untuk anda selepas raya cina. Insha-Allah... Tunggu kapal sampai kalau xkaram(supplier cakap) ;D
U all tgk² la yea color ape yang u all berkenan! Nanti xpening nak pilih mane satu sebab semua pon cantik² sangat! kalau boley nak ade semua color kan! Kami akan jual size L sahaja sebab M terlalu kecil dan xdapat tutup dada. Tp kalau ade yang request nak size M untuk yang bertubuh kecil, sila bgtau ok. Harga kami mungkin murah sedikit dari harga pasaran sebab kami bg special untuk anda sebagai customer terawal blog kami! ;) (Maklumlah kami baru je mula niaga kan)
cepat pilih kerana STOCK ADALAH TERHAD tau!

Harga Pasaran RM40 sehelai untuk Size Medium

Now
RM35 SAHAJA!!

Saiz: Large (L)
Material: cotton yang mudah dibentuk dan kemas!



MiSz ein is wearing Tudung Rose in Dark Brown (^_^)
(sila abaikan model yang idong kembang tue.haha)

Kat Bawah neiy adalah contoh² color yang ada. Tp kat bawah niey gambar tudung rose size XL tau. sebabtue nampak sangat besar. Size L macam dalam gambar atas nie ok ;)




Bagi u all cuci² mata dulu okeyh. Nanti bile stock dah sampai baru kami akan photoshoot taw! selamat mencuci mata (^_^)


Booking List :

1. Zaza Zia [
3 pieces- hitam + Pink + Purple - size M ]
2. Jieja [
1 piece - hitam - Size M]
3. Kak Marlina [
2 pieces - color Brown + Merah ]
4. Kak ina [ 1 piece - Dark brown- size L ]
5. SariNa [ 1 piece - merah - size L ]
6. Azilah - [ 1 piece - dark brown - size L ]

24 January 2011

Shawl Hanger

HANGER

Kami datangkan hanger nie untuk anda simpan shawl dan tudung agar kelihatan lebih kemas dan xperlu lipat. ia juga untuk memudahkan anda memilih corak dan tudung agar lebih mudah dan kali ini dengan HARGA YANG LEBIH MURAH!!


RM15 SAHAJA!!!


PRE-ORDER SAHAJA


SHAWL BUBBLE

Shawl Bubble!

Shawl nie Paling Hot di pasaran sekarang tau! dia ade bubble kat hujung kain dan didatangkan dengan warna² yang sangat gorgeous!

RM22 SAHAJA!!!


Shawl nie boley digayakan dengan pelbagai cara (^_^). Antaranya seperti di bawah :


Cara Pertama


Cara Kedua


Cara ketiga

BELACAN
Code: SB 01
SOLD OUT!


Purple Cantik!
Code: SB 02
SOLD OUT!




PURPLE PINK - color niey more to purple.mmg cantik sgt! :)
Code: SB 01
1 MORE AVAILABLE!


Merah
Code: SB 02
SOLD OUT!


Navy
Code: SB 03
SOLD OUT!


Brown
Code: SB 04
SOLD OUT!


Grey
Code: SB 05
SOLD OUT!

Shawl Sisik Ikan

SHAWL SISIK IKAN

Shawl nie ala-ala shawl ombak tapi material cotton. Jadi lebih nampak simple dan kemas! :)

RM20 SAHAJA!

Purple
Code: SSi 01
AVAILABLE

Light Pink
Code: SSi 02
SOLD OUT!

Red
Code: SSi 03
SOLD OUT!
Dark Brown
Code: SSi 04
SOLD OUT!
Ocean Blue
Code: SSi 05
SOLD OUT!

Light Brown
Code: SSi 06
SOLD OUT!

Grey
Code: SSi 07
SOLD OUT!

Shawl Ombak

SHAWL OMBAK

Shawl nie sangat lah limited! Ahawl macam Aida Rahim pakai dalam drama Chinta tue...memang sangat style lah!

RM20!



Putih
Code: SO1

SOLD OUT!


Purple
Code: SO2

SOLD OUT!



Light Grey
Code: SO3

AVAILABLE!


Peach Cantik
Code: SO4

SOLD OUT!


Light Turquoise
Code: SO5

SOLD OUT!


Light Peach

Code : SO6

AVAILABLE!


Shawl Cotton

SHAWL COTTON

Design Paling latest! shawl niey ala pearl haya. tp didatangkan dalam harga yang lebih murah! actually banyak lagi color tapi dah sold out xsempat we all update kat blog.hehe. klu banyak permintaan,just komen kat bawah entry niey dan kami akan restock lebih banyak ok.

RM20 SAHAJA!!!

color : chocolate
code : SC1
SOLD OUT!



Merah
Code : SC2
OUT OF STOCK!


Grey
KOD : SC3
SOLD OUT!


Putih Maroon
Code: SC4
SOLD OUT!

Black & White
Kod: SC5
SOLD OUT!!